Bizcochitos
Bizcochitos ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 71 calorii. Această rețetă servește 55 și costă 8 cenți pe porție. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de unt, praf de copt, coniac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Bizcochitos, și Orange Bizcochitos.
Instrucțiuni
Într-un castron, cu un mixer electric la viteză medie, bateți untul și 3/4 cană de zahăr până se omogenizează. Bateți în ouă, coniac și semințe de anason. Se amestecă sau se bate în făină și praf de copt până se amestecă bine.
Împărțiți aluatul în jumătate. Aplatizați fiecare porție cu mâinile într-o rundă groasă de 1 inch. Înfășurați fiecare porție în folie de plastic etanșă și congelați până când este fermă, aproximativ 30 de minute.
Desfaceți aluatul. Pe o suprafață ușor presarata cu faina, cu un sucitor presarata cu faina, rola aluat, o parte la un moment dat, la 1/8 inch grosime.
Cu tăietori de prăjituri făinoase, tăiați aluatul în formele dorite (dacă aluatul devine prea moale pentru a fi manevrat, congelați scurt până când este ferm din nou).
Cu o spatulă largă sau degetele, transferați cookie-urile pe foi de copt de 12 pe 15 inci, căptușite cu pergament sau gătit, distanțându - le la aproximativ 1 inch. Adunați resturi, bateți într-o minge și repetați rularea și tăierea. Într-un castron mic, amestecați restul de 1/4 cană de zahăr și scorțișoara.
Presărați zahăr scorțișoară peste decupaje pe foi.
Coaceți prăjiturile într-un cuptor de 300 până devin aurii, aproximativ 15 minute; dacă coaceți mai multe tigaie la un moment dat, comutați pozițiile tăvii la jumătatea coacerii.
Cu o spatulă largă, transferați cookie-urile în rafturi pentru a se răci. Dacă prăjiturile fierbinți încep să se rupă, glisați o spatulă subțire sub ele pentru a elibera, lăsați să stea pe foi pentru a se întări, aproximativ 5 minute, apoi transferați pe rafturi pentru a se răci complet.