Bivol Fript Glazurat Portocaliu Cu Varză De Bruxelles Prăjită Cu Usturoi

Bivol Fript Glazurat Portocaliu Cu Varză De Bruxelles Prăjită Cu Usturoi
Orange glazurate friptură de bivol cu usturoi prăjită varza de Bruxelles ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 40g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 692 calorii. Pentru $ 7.07 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Food.com are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, vin madeira, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Varză de Bruxelles glazurată cu portocale miere cu dovleac, Varză De Bruxelles Prăjită Glazurată Teriyaki, și Somon glazurat cu arțar cu varză de Bruxelles prăjită pentru rețete similare.

Ingrediente

1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 vinete mare, decojită și tăiată rondele de 1/2 inch (veți avea nevoie de cel puțin 8 runde)1 vinete mare, decojită și tăiată rondele de 1/2 inch (veți avea nevoie de cel puțin 8 runde)1(poate fi sau trece)stoc de carne de vită, granule (stocul meu este destul de dens, așa că poate fi necesar să ajustați cantitatea în funcție de ceea ce utilizați )stoc de carne de vită, granule (stocul meu este destul de dens, așa că poate fi necesar să ajustați cantitatea în funcție de ceea ce utilizați )600Nuci de orice fel (tocate)bizon rotund friptură (am fost gătit doar pentru 2 veți avea nevoie de 1,4-1,8 kg pentru 4-6 persoane )bizon rotund friptură (am fost gătit doar pentru 2 veți avea nevoie de 1,4-1,8 kg pentru 4-6 persoane )500Nuci de orice fel (tocate)5 sau 6 dovlecei pattypan mici, tăiați în sferturi (alegeți-i pe cei de culoare verde deschis, dar grei pentru dimensiunea lor)5 sau 6 dovlecei pattypan mici, tăiați în sferturi (alegeți-i pe cei de culoare verde deschis, dar grei pentru dimensiunea lor)1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)Topping batut si cirese maraschino cu tulpini, optionalTopping batut si cirese maraschino cu tulpini, optional3cuișoare de usturoi, zdrobitecuișoare de usturoi, zdrobite11 kilogram de dovlecel,Tortile calde de porumb sau orez alb, pentru servireTortile calde de porumb sau orez alb, pentru servire596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirivin madeiravin madeira1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirimarmeladă (jumătate de cană generoasă)marmeladă (jumătate de cană generoasă)4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelată1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1/2 cană fructe tartinabile 100% afine1/2 cană fructe tartinabile 100% afine6feliipancetta, tocată (aruncați bucățile care sunt predominant grase)pancetta, tocată (aruncați bucățile care sunt predominant grase)1586 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirisemințe de leuștean pudrăsemințe de leuștean pudră2(iarnă)ceapă eșalotă, tocată măruntceapă eșalotă, tocată mărunt2(iarnă)Lemn dulce galben și verdeLemn dulce galben și verde11 kilogram de dovlecel,2 cesti catei de usturoi2 cesti catei de usturoi
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiCrăciun
Revista