Bistro Steak
Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 17 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 50. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați sosul original de grătar cu ochi de taur, friptura de vită, sosul de ardei prăjit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Bistro Flanc Steak Sandwich, Friptură Bistro și cartofi prăjiți, și Friptură Bistro cu inele de ceapă din lapte.
Instrucțiuni
Se toarnă sosul peste friptură într-un vas superficial; întoarceți-vă pentru a acoperi uniform ambele părți ale fripturii. La frigider 30 min. la marinat.
Încălziți grătarul la foc mediu.
Scoateți friptura din marinată. Aruncați marinada.
Friptură la grătar 13 până la 16 min. sau la coacere medie (160F), întorcând și perindând ocazional cu sos de grătar în ultimele minute.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Wild & Wilder Exhibiționistul Merlot cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Wild & Wilder Exhibitionist Merlot]()
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.