Bistec Encebollado (columbian-friptură cu sos de ceapă)

Bistec Encebollado (columbian-friptură cu sos de ceapă) este un fără gluten rețetă cu 3 porții. O porție conține 1908 calorii, 201G de proteine, și 106g de grăsime. Pentru $7.57 pe portie, această rețetă acoperă 61% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 643 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Această rețetă din rețetele mele columbiene necesită unt, sos Worcestershire, ulei de măsline și muștar. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur aproximativ 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Încercați Bistec A La Criolla (friptură Creolă în stil columbian), Bistec A La Criolla (friptură Creolă în stil columbian), și Carne Bistec-Friptură Columbiană Cu Ceapă Și Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fripturile între foi de hârtie de ceară, apoi lăsați până când fiecare friptură are o grosime de aproximativ cm.
Așezați fripturile bătute într-o pungă de plastic cu fermoar.
Adăugați muștarul, chimenul, usturoiul, uleiul de măsline, sarea și piperul. Se da la frigider 3 ore sau peste noapte. Asigurați-vă că fripturile sunt acoperite uniform.
Într-o tigaie mare, încălziți untul la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți timp de aproximativ 10 minute.
Adăugați Roșia, sosul worcestershire, vinul, sarea și piperul. Continuați să gătiți încă aproximativ 10 minute, amestecând ocazional.
Într-o tigaie mare, încălziți untul la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți timp de aproximativ 10 minute.
Adăugați Roșia, sosul worcestershire, vinul, sarea și piperul. Continuați să gătiți încă aproximativ 10 minute, amestecând ocazional.
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu.
Așezați fripturile în tigaie și gătiți timp de 5 minute pe fiecare parte.
Adăugați sosul de ceapă, amestecați și serviți.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Raymond R Collection Merlot. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Colecția Raymond R Merlot]()
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.