Bisque de ceapă cu praz încrețit și rozmarin

Bisque de ceapă cu praz încrețit și rozmarin
Bisque de ceapă cu praz încrețit și rozmarin este un fără gluten, întreg 30 și vegetarian supă. O porție conține 271 calorii, 9g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână bulion de pui prăjit, praz încrețit, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Supă de stridii cu praz încrețit, Fasole Verde Lămâie Cu 3 Ingrediente Cu Praz Încrețit, și Salată De Sfeclă Prăjită Cu Praz Încrețit Și Slănină.

Instrucțiuni

1
Topiți ghee într-o tigaie cu fund greu peste o flacără moderată, apoi aruncați rozmarin, praz feliat, șalotă și ceapă.Transpirați ceapa, prazul și șalotele în ghee până când sunt parfumate și fragede, aproximativ cinci minute, apoi îndepărtați rozmarinul și aruncați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
GheeGhee
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se toarnă un litru și jumătate de pui prăjit peste prazul fraged, ceapa și șalota și se fierbe, acoperit, timp de douăzeci până la douăzeci și cinci de minute.Folosind un blender de imersie, amestecați supa până când este netedă și uniformă în textură.Se amestecă oțetul și se condimentează cu sare de mare nerafinată și piper alb măcinat.Îmbrăcați biscuitul de ceapă cu praz încrețit chiar înainte de servire.praz încrețit: metodă
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Alb MăcinatPiper Alb Măcinat
Pui PrăjitPui Prăjit
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Conserve (18,5 Uncii) De Supă De Pui COLLEGE INN®2 Conserve (18,5 Uncii) De Supă De Pui COLLEGE INN®
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
3
Topiți ghee într-o tigaie din fontă peste o flacără moderat mare, apoi aruncați prazul feliat.Prăjiți prazul feliat în ghee până se rumenesc și crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
GheeGhee
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Scoateți imediat din tigaie și serviți peste bisque de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BisqueBisque
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista