Bisi Bela

Bisi Bela
Bisi belan este un fără gluten și vegetarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 542 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de apă, nucă de cocos, pudră de turmeric și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până tamarind ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes de Ziua Îndrăgostiților ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este spectaculos. Încercați Risi e Bisi, Risi E Bisi, și Risi E Bisi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Prăjiți uscat toate ingredientele pentru masala până la auriu și emitând o aromă.
2
Scoateți și puneți deoparte. Faceți același lucru pentru nuca de cocos mărunțită, prăjiți până când devine o nuanță maro roșiatică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos MărunțităNucă De Cocos Mărunțită
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
3
Combinați și măcinați într-o pastă folosind cât mai puțină apă după cum este necesar
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Spălați orezul și mazărea porumbelului uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre De Porumbel UscatăMazăre De Porumbel Uscată
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5
Adăugați ~ 3 căni de apă și gătiți până când mazărea porumbelului este bine gătită și piure. O oală sub presiune este ideală pentru aceasta. Pune deoparte
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre PorumbelMazăre Porumbel
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
6
Încălziți ghee-ul într-o tigaie mare olandeză pentru cuptor, adăugați muștarul, cuișoarele și scorțișoara, când semințele de muștar pulverizează, adăugați frunzele de Curry și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Frunze De CurryFrunze De Curry
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
GheeGhee
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Adăugați fasole mung încolțite și alte legume & sautee până ușor moale. Pentru legumele rădăcinoase mai crocante, puteți pune la microunde în apă adecvată până se înmoaie, se scurge și se adaugă la celelalte legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 1/2 Kilograme De Cartofi Medii Cu Coaja Albă, Curățați și Tăiați în Bucăți3 1/2 Kilograme De Cartofi Medii Cu Coaja Albă, Curățați și Tăiați în Bucăți
Fasole MungFasole Mung
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
8
Adăugați pasta de tamarind, turmericul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De TamarindPastă De Tamarind
TurmericTurmeric
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
9
acoperiți și gătiți la foc mic (cu puțină apă dacă este necesar) până când legumele sunt gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
10
Adăugați pasta Masala și combinați. Acoperiți și gătiți timp de ~ 5 minute.
11
Adăugați amestecul de orez și linte, amestecați bine, adăugând apă dacă este necesar, reduceți focul și lăsați-l să fiarbă timp de 5-7 minute până când toate aromele se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
12
Se ia de pe foc și se lasă să se odihnească. Orezul se va îngroșa în acest timp, așa că nu vă îngrijorați dacă amestecul este apos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
13
se toarnă în boluri, se ornează cu coriandru și suc de lămâie și se servește cu o parte de papad ( sau chipsuri de cartofi) sau o salată verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CartofiChipsuri De Cartofi
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate46
Revista