Biscuiții lui Elsie

Biscuiții lui Elsie
Biscuiții lui Elsie ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 36 și costă 7 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 70 de calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, unt, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Strudelul lui Elsie, Biscuiți nebuni-biscuiții sunt gustoși atunci când sunt făcuți de la zero, acești biscuiți sunt atât de buni încât vei fi nebun pentru ei, și Biscuiti Red Lobster Cheddar Bay ii-faceți acești biscuiți cu usturoi cheesy acasă.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente; tăiați untul cu un blender de patiserie până când amestecul este sfărâmicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Combinați laptele și următoarele 4 ingrediente; adăugați la ingredientele uscate, amestecând doar până când ingredientele uscate sunt umezite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
3
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați de 3 sau 4 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
4
Rulați la grosimea de 1/2 inch; tăiați cu un tăietor rotund de 1 1/2 inch și așezați-l pe o foaie de copt ușor unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Coaceți la 450 timp de 7 până la 9 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Aluatul rulat poate fi tăiat cu un tăietor rotund de 2 1/2 inch; coaceți la 450
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
timp de 10 până la 12 minute.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Revista