Biscuiții cu brânză ai fiului

Nu poți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încearcă biscuiții cu brânză ai fiului. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 225 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de lapte la sută, cheddar, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ biscuiți cu brânză fără ouă pe aragaz, biscuiți cu brânză pe tawa, biscuiți cu brânză , Cum se fac biscuiți cu brânză / brânză s, și biscuiți cu brânză cheddar, biscuiți cu brânză Cheddar din grâu integral.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță mică la foc mediu-mic.
Se adaugă usturoiul și se sotează până se rumenesc, 2 până la 3 minute.
Se toarnă amestecul de biscuiți într-un castron mare și se amestecă treptat în lapte. Se amestecă împreună până se atinge consistența dorită, se adaugă apoi se amestecă brânzeturile. Scoateți aluatul cu o lingură de înghețată și aruncați-l pe foaia de copt pregătită.
Periați fiecare biscuit cu 1 linguriță de ulei de usturoi.
Coaceți timp de 10 minute, apoi periați din nou cu uleiul de usturoi înainte de servire.