Biscuiți Ușor De Casă
Biscuiții ușori de casă sunt un vegetarian rețetă cu 120 de porții. Pentru 2 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 17 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Un amestec de unt, unt, zară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 6%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Biscuiți Ușor De Casă, Shortcake ușor de căpșuni cu biscuiți de casă, și Biscuiți înger : biscuiți ușori făcuți cu drojdie.
Instrucțiuni
Tăiați untul înmuiat în făină cu un blender de patiserie sau 2 furculițe doar până când cuburile de unt sunt acoperite cu făină. Folosind mâinile, combinați ușor până când amestecul seamănă cu mazărea mică. Se amestecă Zara cu o furculiță doar până se omogenizează. (
Întoarceți aluatul pe o suprafață cu făină generoasă și bateți la o grosime de 1/2 inch.
Tăiați aluatul cu un tăietor rotund de 2 inci bine înfăinat și așezați-l pe foi de copt ușor unse.
Coaceți la 450 timp de 9 până la 11 minute sau până se rumenesc ușor.
Scoateți din cuptor și periați biscuiții calzi cu unt topit.
* 1/3 cană de scurtare poate fi înlocuită.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit făină de crin alb.
Adăugați 1 cană de brânză Cheddar mărunțită în amestecul de unt și făină chiar înainte de a adăuga zară. Procedați conform instrucțiunilor.