Biscuiți Ucigași Cu Lapte De Unt
Biscuiții Killer Buttermilk ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 213 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 21 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați zahărul, făina de tort, untul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Biscuiți Cu Lapte De Unt, Biscuiți Cu Lapte De Unt, și Biscuiți "Zară" sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. Ungeți o tigaie de 8 sau 9 inci.
Așezați ingredientele uscate într-un vas de amestecare și cu un amestec de atașare a paletei în scurtare până când rămân bucăți de dimensiuni de mazăre. Cu o lingură de lemn amestecați smântâna, laptele și zeama și lăsați să stea 2 minute. Aluatul trebuie să fie foarte umed și să arate ca brânza de vaci.
Așezați 1 cană de făină pe o tigaie cu un perete și făinați-vă mâinile. Folosind o lingură mică sau medie de înghețată, înmuiați în aluat și așezați linguri de aluat pe făină până când tigaia este plină. Aruncați cu grijă bucățele de aluat în făină. Ridicați cu grijă bucățile de aluat acoperite și așezați-le în jurul marginii tigaiei cu unt, ambalându-le bine, apoi așezați unele în centrul tigaiei.
Coaceți în centrul cuptorului timp de 15 până la 20 de minute. Pe măsură ce le luați din cuptor, periați-le cu unt topit și serviți-le fierbinți cu unt și gem.
Note despre Rețetă: Am încercat o mulțime de rețete de biscuiți și îmi place rețeta mea de biscuiți cu frișcă, dar acest lucru este și mai bun și este ușor și distractiv de făcut cu copiii. Este o versiune a unei rețete pe care am învățat-o de la Shirley Corriher, dar îmi place a mea puțin mai dulce și nu la fel de bogată ca a ei. Tot ce aveți nevoie este o lingură de înghețată pentru modelare. Și folosiți făină albă de crin dacă o puteți obține. Țin o geantă în cămară într-o geantă cu fermoar pe care mi-a dat-o Shirley.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru biscuiții cu zară. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu tariful la grătar. Ai putea încerca Biltmore Estate Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Biltmore Estate Riesling
Frumos echilibrat cu arome dulci de caise, arome ușoare de miere și un finisaj crocant.