Biscuiți-topped Potpies de pui

Biscuiți-topped Potpies de pui
Biscuit-topped Potpies de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 274 calorii, 13g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 10. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară, zară, cimbru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Potpies de Cod cu cruste de biscuiți de mărar, Plăcintă Cu Oală De Pui Acoperită Cu Biscuiți, și Plăcintă cu oală de pui acoperită cu biscuiți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie la foc mare, aduceți bulionul de pui la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați morcovi, cartofi și țelină. Reduceți focul la mediu și gătiți până când legumele sunt fragede, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CartofiCartofi
MorcovMorcov
țelinățelină
3
Scurgeți legumele, rezervând stocul; puneți ambele deoparte separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
StocStoc
4
Într-o cratiță mare, cu fundul greu, topiți untul sărat la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt SăratUnt Sărat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Adăugați ceapa și gătiți până devin aurii, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
6
Adăugați ciuperci și gătiți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
7
Adăugați cimbru proaspăt și 5 linguri. făină și gătește 2 minute. Adăugați încet lapte, amestecând constant, până se combină, apoi adăugați stoc și gătiți, amestecând des, până când amestecul se îngroașă, 8 până la 10 minute. Se condimentează cu nucșoară, 1 linguriță. sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
StocStoc
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Adăugați pătrunjel, pui, legume fierte și mazăre și împărțiți umplutura uniform între 6 sau 7 Recipiente Rezistente la cuptor (8 până la 10 oz. fiecare), lăsând partea de sus 1/4 in. neumplut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Pui întregPui întreg
PătrunjelPătrunjel
MazăreMazăre
9
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Pentru a face topping de biscuiți, Cerneți restul de 2 căni de făină cu praf de copt, bicarbonat de sodiu și restul de 1 linguriță. sare. Folosind degetele sau un tăietor de patiserie, lucrați în unt nesărat pentru a forma o masă grosieră, lucrând rapid pentru a împiedica untul să se încălzească și să se topească în aluat. Se amestecă brânza și salvia. Într-un castron separat, amestecați împreună oul și Zara și adăugați la amestecul de făină, amestecând ușor până se formează un aluat shaggy.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Lapte BătutLapte Bătut
BiscuițiBiscuiți
BrânzăBrânză
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tăietor De PatiserieTăietor De Patiserie
BatetiBateti
BolBol
11
Făinați ușor un blat, un sucitor și mâinile. Împărțiți aluatul în 2 bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
12
Rola prima minge la un 1/4-in. grosime, apoi utilizați un 2 1/2-in. biscuit cutter să taie în runde, răzuire și rerolling aluat după cum este necesar. Repetați cu a doua minge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
AluatAluat
RolaRola
13
Așezați 3 runde de aluat pe fiecare potpie, suprapunându-se după cum este necesar (orice runde neutilizate pot fi coapte singure ca biscuiți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
AluatAluat
14
Periați aluatul cu spălare de ouă, puneți potpies pe o foaie de biscuiți căptușită cu folie de aluminiu și coaceți până când crusta se rumeneste și umplutura clocotește, 17 până la 22 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
AluatAluat
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții10
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista