Biscuit-topped Potpies de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 274 calorii, 13g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 10. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară, zară, cimbru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Potpies de Cod cu cruste de biscuiți de mărar, Plăcintă Cu Oală De Pui Acoperită Cu Biscuiți, și Plăcintă cu oală de pui acoperită cu biscuiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță medie la foc mare, aduceți bulionul de pui la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați morcovi, cartofi și țelină. Reduceți focul la mediu și gătiți până când legumele sunt fragede, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Cartofi
Morcov
țelină
3
Scurgeți legumele, rezervând stocul; puneți ambele deoparte separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Stoc
4
Într-o cratiță mare, cu fundul greu, topiți untul sărat la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt Sărat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Adăugați ceapa și gătiți până devin aurii, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
6
Adăugați ciuperci și gătiți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
7
Adăugați cimbru proaspăt și 5 linguri. făină și gătește 2 minute. Adăugați încet lapte, amestecând constant, până se combină, apoi adăugați stoc și gătiți, amestecând des, până când amestecul se îngroașă, 8 până la 10 minute. Se condimentează cu nucșoară, 1 linguriță. sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt
Nucșoară
Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Stoc
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
8
Adăugați pătrunjel, pui, legume fierte și mazăre și împărțiți umplutura uniform între 6 sau 7 Recipiente Rezistente la cuptor (8 până la 10 oz. fiecare), lăsând partea de sus 1/4 in. neumplut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Pui întreg
Pătrunjel
Mazăre
9
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Pentru a face topping de biscuiți, Cerneți restul de 2 căni de făină cu praf de copt, bicarbonat de sodiu și restul de 1 linguriță. sare. Folosind degetele sau un tăietor de patiserie, lucrați în unt nesărat pentru a forma o masă grosieră, lucrând rapid pentru a împiedica untul să se încălzească și să se topească în aluat. Se amestecă brânza și salvia. Într-un castron separat, amestecați împreună oul și Zara și adăugați la amestecul de făină, amestecând ușor până se formează un aluat shaggy.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Bicarbonat De Sodiu
Lapte Bătut
Biscuiți
Brânză
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
1/2 Crenguță Rozmarin
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tăietor De Patiserie
Bateti
Bol
11
Făinați ușor un blat, un sucitor și mâinile. Împărțiți aluatul în 2 bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulare
12
Rola prima minge la un 1/4-in. grosime, apoi utilizați un 2 1/2-in. biscuit cutter să taie în runde, răzuire și rerolling aluat după cum este necesar. Repetați cu a doua minge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți
Aluat
Rola
13
Așezați 3 runde de aluat pe fiecare potpie, suprapunându-se după cum este necesar (orice runde neutilizate pot fi coapte singure ca biscuiți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți
Aluat
14
Periați aluatul cu spălare de ouă, puneți potpies pe o foaie de biscuiți căptușită cu folie de aluminiu și coaceți până când crusta se rumeneste și umplutura clocotește, 17 până la 22 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat