Biscuiți Sandwich Cu Ciocolată În Formă De Inimă
Cookie-urile Sandwich cu ciocolată în formă de inimă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 170 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 24. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la SippitySup are 1 fani. Dacă aveți la îndemână unt, ciocolată, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Biscuiți Sandwich Cu Ciocolată În Formă De Inimă, Sandwich Pita În Formă De Inimă, și Cookie-Uri În Formă De Inimă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți umplutura de ganache: aduceți crema la fiert într-o cratiță mică.
Se ia de pe foc și se adaugă 9 uncii de ciocolată albă.
Lăsați să stea 5 minute, acoperite.
Se transferă într-un castron mic și se amestecă până se omogenizează. Acoperiți și refrigerați aproximativ 3 ore (sau mai mult) până când sunt groase și răspândite. Asigurați-vă că amestecați des în timpul acestui proces, va îmbunătăți textura ganache-ului. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.Faceți aluatul: într-un castron mare amestecați făina, pudra de cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un castron mare separat amestecați untul, zahărul brun și oul.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de unt și amestecați pentru a combina. Frământați până se formează un aluat. Împărțiți aluatul în jumătate și înfășurați fiecare în folie de plastic; se răcește la frigider cel puțin 1 oră și până la 12 ore.Faceți fursecurile: când sunt gata să formeze fursecuri, întindeți fiecare jumătate de aluat între 2 foi de pergament ușor făinat până la aproximativ 1/8 inch grosime.
Se transferă pe foi de copt și se dă la frigider până când este ferm, aproximativ 30 de minute.Preîncălziți cuptorul la 350 de grade cu rafturi în treimi superioare și inferioare. folosind un tăietor de prăjituri care are o lățime de aproximativ 2 inci (alegeți o formă necomplicată, cum ar fi rotundă, pătrată, inimă sau stea), asigurându-vă că aveți numere pare în fiecare pentru un total de aproximativ douăzeci și patru de cookie-uri de 2 inci, re-rulare și re-răcire resturi după cum este necesar.
Așezați fursecurile la o distanță de 1 inch pe foi de copt căptușite cu pergament și congelați până când sunt foarte ferme, aproximativ 15 minute.
Coaceți până când este ferm și parfumat, aproximativ 10 până la 12 minute, rotind la jumătatea drumului.
Lăsați prăjiturile să se răcească complet pe foile de copt așezate pe rafturi de sârmă.
Întindeți sau pipeți (folosind o pungă de patiserie și un vârf simplu mic) ganache umplând pe partea de jos a jumătății de fursecuri și sandwich cu fursecurile rămase, apăsând ușor. Cookie-urile pot fi depozitate într-un recipient etanș la temperatura camerei până la 1 săptămână.Faceți toppingul opțional: topiți restul de 3 uncii de ciocolată albă într-un vas mic rezistent la căldură, așezat peste o tigaie cu apă clocotită. Odată topit burniță sau țeavă (folosind o pungă de patiserie și un mic vârf simplu) ciocolata albă într-un model atractiv peste vârfurile fursecurilor.Ca aceasta: cum ar fi încărcarea...