Biscuiți Pop Art (mix de cookie-uri)

Biscuiți Pop Art (mix de cookie-uri)
Biscuiții Pop Art (Cookie Mix) ar putea fi doar rețeta fără lactate pe care ați căutat-o. Acest desert are 438 de calorii , 3 g de proteine și 17 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 12 și costă 87 de cenți per porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute . 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă de la Allrecipes necesită glazură bogată și cremoasă, decorațiuni pentru bomboane, ou și făină. Cu un scor de lingură de 0% , acest fel de mâncare este îmbunătățibil. Încercați Pop-Tarts de casă , Pop Tart și Batoane de prăjituri cu amestec de ananas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 375 de grade F. Într-un castron mediu, amestecați amestecul de biscuiți, untul, făina și oul până se formează un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coloranti Alimentari In Culorile DoriteColoranti Alimentari In Culorile Dorite
Glazura Bogata Si CremoasaGlazura Bogata Si Cremoasa
1 Cuvă (16 Uncii) Glazură Bogată și Cremoasă Betty Crocker® (orice Varietate Albă)1 Cuvă (16 Uncii) Glazură Bogată și Cremoasă Betty Crocker® (orice Varietate Albă)
Glazură Bogată și Cremoasă Betty Crocker® (orice Varietate Albă)Glazură Bogată și Cremoasă Betty Crocker® (orice Varietate Albă)
Decoratiuni Cu BomboaneDecoratiuni Cu Bomboane
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Rulați aluatul pe suprafața tapetă cu făină până la o grosime de aproximativ 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Tăiați cu un tăietor rotund de 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
4
Așezați la 2 inci unul de celălalt pe o foaie de prăjituri neunsă. Introduceți cu atenție un băț de lemn în lateralul fiecărui prăjitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Coaceți 9 până la 11 minute sau până când marginile sunt aurii deschis. Se răcește 1 minut înainte de a se scoate din tava de biscuiți. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Împărțiți glazura în 4 boluri mici. Nuanțați glazura în 3 dintre boluri cu o culoare diferită a culorii alimentelor. Rezervați o parte din glazurele colorate pentru tubulatură pe modele. Înghețați prăjiturile cu glazurele albe și colorate rămase. Pentru țevi, puneți fiecare glazură colorată într-o pungă mică de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor; tăiați colțul mic al pungii. Puneți glazură pe fursecuri în modelele dorite. Decorați cu decorațiuni de bomboane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista