Biscuiți Pancetta, pere și parmezan
Pancetta, pere și parmezan Scones ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de mese de dimineață. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 356 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, pere, piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare scoțiană. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Rozmarin-Parmezan Și Biscuiți Pancetta, Pizza Cu Pere Pancetta, și Salată de pere, Pancetta și nucă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți o tigaie mică cu ulei de măsline și gătiți pancetta la foc mediu până când este crocantă.
Scurgeți pe prosoape de hârtie; rupeți-l în bucăți când este rece. Ștergeți tigaia și încălziți 2 linguri de unt la foc mediu până când începe să se rumenească; aveți grijă să nu-l lăsați să ardă.
Adăugați cuburile de pere și gătiți-le până când sunt moi, dar încă ținându-și forma, aproximativ 5 până la 7 minute. Puneți deoparte pe o farfurie pentru a se răci.
Se încălzește cuptorul la 450 de grade F.
Cerneti intr-un bol faina, praful de copt, sarea si zaharul.
Adăugați untul rămas și tăiați-l cu un blender de patiserie sau cu mâinile până când seamănă cu pesmetul grosier. Se amestecă ardeiul, rozmarinul și pancetta.
Adăugați smântâna; amestecați doar până când aluatul s-a reunit. Cu mâinile făinoase, adunați aluatul într-o bilă și așezați-l pe o suprafață făinoasă. Împărțiți aluatul în 8 bucăți și formați-le în bile.
Așezați-le pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament. Apăsați un puț în centrul fiecăruia cu degetul mare, puneți 1 linguriță de pere fierte răcite în fântână și prindeți biscuiții închiși.
Presărați blaturile cu brânza.
Coaceți biscuiții timp de 12 până la 14 minute sau până când blaturile se rumenesc.
Scoateți din foaia de copt și răciți-o pe un suport de sârmă.
Se presară cu mai mult parmezan.