Biscuiți Graham De Casă

Biscuiți Graham De Casă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați biscuiții Graham de casă. Această rețetă vegetariană servește 1 și costă $ 2.35 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 141g de grăsime, și un total de 2464 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Un amestec de bicarbonat de sodiu, făină, scorțișoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 59%. Încercați Biscuiți Graham De Casă, Biscuiți Graham De Casă, și Biscuiți Graham De Casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți untul, zaharurile și mierea într-un bol mare cu un mixer până se omogenizează. Într-un alt castron, amestecați ingredientele uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Se adaugă în amestecul de unt și se bate până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
3
Împărțiți aluatul în jumătate și rotiți fiecare jumătate între 2 foi de hârtie pergament într - un 10-pe 12-in. dreptunghi. Glisați fiecare set pe o foaie de copt și congelați până când este ferm, aproximativ 10 minute. Preîncălziți cuptorul la 30
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru TigaieUnt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
4
Trageți pergamentul de sus.
5
Tăiați aluatul pe tigăi în 2 1/2-cu 4-in. dreptunghiuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
6
Coaceți până se rumenesc adânc, 13 până la 18 minute; schimbați cratițele la jumătatea drumului.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
7
Tăiați din nou biscuiții pe linii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
8
Lăsați biscuiții să se răcească pe tigăi 2 până la 3 minute. Separați piesele și transferați-le în rafturile de răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
9
Faceți înainte: până la 1 săptămână, etanș; sau înghețați până la 2 luni.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții1
Scor De Sănătate18
Revista