Biscuiți Graham De Casă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați biscuiții Graham de casă. Această rețetă vegetariană servește 1 și costă $ 2.35 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 141g de grăsime, și un total de 2464 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Un amestec de bicarbonat de sodiu, făină, scorțișoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 59%. Încercați Biscuiți Graham De Casă, Biscuiți Graham De Casă, și Biscuiți Graham De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți untul, zaharurile și mierea într-un bol mare cu un mixer până se omogenizează. Într-un alt castron, amestecați ingredientele uscate.
Se adaugă în amestecul de unt și se bate până se amestecă.
Împărțiți aluatul în jumătate și rotiți fiecare jumătate între 2 foi de hârtie pergament într - un 10-pe 12-in. dreptunghi. Glisați fiecare set pe o foaie de copt și congelați până când este ferm, aproximativ 10 minute. Preîncălziți cuptorul la 30
Trageți pergamentul de sus.
Tăiați aluatul pe tigăi în 2 1/2-cu 4-in. dreptunghiuri.
Coaceți până se rumenesc adânc, 13 până la 18 minute; schimbați cratițele la jumătatea drumului.
Tăiați din nou biscuiții pe linii.
Lăsați biscuiții să se răcească pe tigăi 2 până la 3 minute. Separați piesele și transferați-le în rafturile de răcire.
Faceți înainte: până la 1 săptămână, etanș; sau înghețați până la 2 luni.