Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați Scones glazurate cu lămâie-ghimbir. Această rețetă face 20 de porții cu 176 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână praf de copt, ghimbir confiat, zahăr de cofetărie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Biscuiți Sănătoși Cu Lămâie-Afine Glazurate, Biscuiți Cu Semințe De Mac De Lămâie Glazurate, și Biscuiți Cu Ghimbir Cu Lămâie # GalentinesDayParty pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 și tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament. Într-un castron, bateți făina cu zahărul granulat, praful de copt, coaja de lămâie și sarea. Folosind o lingură de lemn, amestecați smântâna și 2 linguri de suc de lămâie; pliați ghimbirul confiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Ghimbir Confiat
Praf De Copt
Suc De Lămâie
Coaja De Lămâie
Cremă
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
Lingura De Lemn
Bateti
Bol
Cuptor
2
Pe o suprafață de lucru ușor făinată, frământați ușor aluatul până se adună. Pat într-o rundă de 9 inci, o grosime redusă de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
3
Tăiați aluatul în 8 pene și aranjați-le la o distanță de 1 inch pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4
Coaceți biscuiții timp de 20 până la 25 de minute, până când sunt ușor ferme și ușor rumenite pe fund, palide deasupra.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Se lasă să se răcească 5 minute, apoi se transferă într-un raft pentru a se răci complet.
6
Într-un castron mediu, bateți zahărul cofetarilor cu restul de 2 linguri plus 2 lingurițe de suc de lămâie până când glazura este netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Suc De Lămâie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
7
Stropiți glazura de lămâie peste biscuiți și lăsați să stea 15 minute înainte de servire.