Biscuiți Fudge Bonbon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile Fudge Bonbon. Această rețetă servește 33 și costă 37 de cenți per porție. O porție conține 208 calorii, 3 g de proteine și 12 g de grăsimi. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Un amestec de nuci pecan, unt, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 16%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt prăjiturile Lemony Bonbon, Hazelnut Bonbon Cookies și Tiffany & Co. Bonbon Cookies.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați făina și nucile pecan; pus deoparte.
Într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, topește fulgii de ciocolată și untul; se amestecă până la omogenizare. Se amestecă laptele și vanilia până se omogenizează.
Adăugați în amestecul de făină și amestecați bine.
Când este suficient de rece pentru a fi manevrat, modelați o lingură de aluat în jurul fiecărui sărut de ciocolată.
Puneți 1 inch una de alta pe foi de copt neunsate.
Coaceți la 350° timp de 7-9 minute sau până când blaturile încep să se crape. Se răcește pe gratele de sârmă.
Într-un cuptor cu microunde, topește ciocolata albă și uleiul; se amestecă până la omogenizare.
Stropiți peste fursecuri.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Biscuiții funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco dulce și spumant nu copleșește prajiturile simple de zahăr sau de prăjituri scurte, un sherry dulce cu cremă completează prăjiturile condimentate, iar notele de nuci ale Madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Ai putea încerca Maximin Grunhauser Abtsberg Riesling Auslese (semi-sticlă). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Maximin Grunhauser Abtsberg Riesling Auslese (semi-sticlă)]()
Maximin Grunhauser Abtsberg Riesling Auslese (semi-sticlă)