Biscuiți Feta-Oregano

Biscuiți Feta-Oregano
Biscuiții feta-Oregano ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 659 calorii, 15g de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $1.24 pe portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, oregano, zară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare sunt Pansament Oregano-Feta, Sparanghel cu Fetan și Oregano, și Salată de Oregano, Fetan și roșii.

Instrucțiuni

1
Combinați brânza feta mărunțită și oregano uscat cu făină într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oregano UscatOregano Uscat
Brânză FetaBrânză Feta
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Tăiați untul cu un cuțit ascuțit sau un blender de patiserie în felii groase de 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
CuțitCuțit
3
Presărați felii de unt peste amestecul de făină; aruncați untul cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Tăiați untul în făină cu un blender de patiserie până se sfărâmă și amestecul seamănă cu mazărea mică. Acoperiți și răciți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați zară, amestecând doar până când ingredientele uscate sunt umezite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
6
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați de 3 sau 4 ori, adăugând treptat făină suplimentară, după cum este necesar. Cu mâinile făinoase, apăsați sau bateți aluatul într-un dreptunghi gros de 3/4 inci (aproximativ 9 x 5 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
7
Se presară partea superioară a aluatului cu făină suplimentară. Îndoiți aluatul în sine în 3 secțiuni, începând cu 1 capăt scurt. (Îndoiți dreptunghiul de aluat ca și cum ați plia o bucată de hârtie cu dimensiunea literei.) Repetați întregul proces de încă 2 ori, începând cu apăsarea într-un dreptunghi de aluat gros de 3/4 inci (aproximativ 9 x 5 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
8
Apăsați sau bateți aluatul la o grosime de 1/2 inci pe o suprafață ușor făinată; tăiați cu un tăietor rotund de 2 inci și așezați, unul lângă altul, pe o tigaie cu jeleu căptușită cu hârtie pergament sau ușor unsă. (Rundele de aluat ar trebui să atingă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
TigaieTigaie
9
Coaceți la 450 timp de 13 până la 15 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Scoateți din cuptor; periați cu 2 linguri. unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Notă:numai în scopuri de testare, am folosit făină de grâu moale de crin alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De GrâuFăină De Grâu
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista