Biscuiți Feta-Oregano
Biscuiții feta-Oregano ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 659 calorii, 15g de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $1.24 pe portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, oregano, zară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare sunt Pansament Oregano-Feta, Sparanghel cu Fetan și Oregano, și Salată de Oregano, Fetan și roșii.
Instrucțiuni
Combinați brânza feta mărunțită și oregano uscat cu făină într-un castron mare.
Tăiați untul cu un cuțit ascuțit sau un blender de patiserie în felii groase de 1/4 inci.
Presărați felii de unt peste amestecul de făină; aruncați untul cu făină.
Tăiați untul în făină cu un blender de patiserie până se sfărâmă și amestecul seamănă cu mazărea mică. Acoperiți și răciți 10 minute.
Adăugați zară, amestecând doar până când ingredientele uscate sunt umezite.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați de 3 sau 4 ori, adăugând treptat făină suplimentară, după cum este necesar. Cu mâinile făinoase, apăsați sau bateți aluatul într-un dreptunghi gros de 3/4 inci (aproximativ 9 x 5 inci).
Se presară partea superioară a aluatului cu făină suplimentară. Îndoiți aluatul în sine în 3 secțiuni, începând cu 1 capăt scurt. (Îndoiți dreptunghiul de aluat ca și cum ați plia o bucată de hârtie cu dimensiunea literei.) Repetați întregul proces de încă 2 ori, începând cu apăsarea într-un dreptunghi de aluat gros de 3/4 inci (aproximativ 9 x 5 inci).
Apăsați sau bateți aluatul la o grosime de 1/2 inci pe o suprafață ușor făinată; tăiați cu un tăietor rotund de 2 inci și așezați, unul lângă altul, pe o tigaie cu jeleu căptușită cu hârtie pergament sau ușor unsă. (Rundele de aluat ar trebui să atingă.)
Coaceți la 450 timp de 13 până la 15 minute sau până se rumenesc ușor.
Scoateți din cuptor; periați cu 2 linguri. unt topit.
Notă:numai în scopuri de testare, am folosit făină de grâu moale de crin alb.