Biscuiți Falși Cu Aluat
Nevoie de o hor d ' oeuvre vegetarian? Biscuiții falși cu aluat ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 82 calorii. Această rețetă servește 48. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Un amestec de sare, praf de copt, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării sudice. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Biscuiți Cu Aluat, Biscuiții cu aluat al bunicii, și Mărturisirea # 52: aluatul este cel mai dur rival al meu ... pâine artizanală cu un Starter de aluat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se dizolvă drojdia în apă caldă. Se lasă să stea până când amestecul este spumos.
Într-un castron mare, amestecați făina, zahărul, sarea, praful de copt și sifonul.
Adăugați scurtarea și lucrați până se sfărâmă.
Se amestecă amestecul de drojdie și Zara. A se păstra, bine acoperit, într-un vas uns la frigider. Nu vă faceți griji dacă este puțin lipicios; se va întări pe măsură ce se răcește. Aluatul poate fi păstrat până la 2 săptămâni.
Când sunteți gata să faceți rulouri, scoateți cantitatea necesară. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați timp de 2 sau 3 minute.
Așezați în cupe de briose unse.
Lăsați să crească timp de 30 de minute.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 400 de grade F (205 grade C) timp de 15 minute sau până se rumenesc.