Biscuiți Dulci De Lavandă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați Scones dulci de lavandă. Această rețetă servește 16 și costă 48 de cenți pe porție. O porție conține 249 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, zahărul granulat, untul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Biscuiți cu lămâie și lavandă, Scones De Lavandă Și Nucă Prăjită, și Biscuiți de lavandă și fasole de vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați rafturile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului; preîncălziți la 425 buc.F. Linia 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Bateti 3 cani făinăși următoarele 5 ingrediente într-un castron mare.
Adaugăunt; frecați cu degetele până când amesteculseamănă cu masa grosieră.
Bateți 1 cană de zară, coajă și vanilie într-un castron mic.
Adăugați ingrediente umede la uscareingrediente. Se amestecă până se formează aluatul shaggy.
Transferați pe o suprafață ușor făinată;frământați până se formează aluatul, aproximativ 5 Rotații.Pat într-un dreptunghi de 10x6". Înjumătățiți aluatulîn lungime.
Tăiați fiecare jumătate transversal4 pătrate.
Tăiați fiecare pătrat în diagonalăjumătate în 2 triunghiuri. Împărțiți între coacerefoi.
Periați cu 2 linguri de lapte de unt.
Se presară cu zahăr șlefuit.
Coaceți până când scones sunt de aur și un testerinserat în centru iese curat,13-15 minute.
Transferați pe rafturi de sârmă; lasa sa se raceasca.
Serviți cald sau la temperatura camereicu caș de lămâie.