Biscuiți din trestie de zahăr din făină de aur medalie de aur

Bomboane de trestie de zahăr din făină de aur medalie de aur vegetarian rețetă cu 32 de porții. O porție conține 114 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, colorant alimentar lichid, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Medalie De Aur Alb Făină De Grâu Integral Giveaway, Cookie-Uri Câștigătoare De Medalii De Aur, și Cocktail de trestie de bomboane cu vodcă infuzată cu trestie de bomboane de casă.
Instrucțiuni
În vasul unui mixer electric, bateți împreună untul și zahărul până devin pufoase.
Adăugați smântâna, gălbenușurile de ou, vanilia și extractul de mentă și amestecați bine.
Adăugați făina, praful de copt și sarea până se combină bine.
Scoateți jumătate din aluat din vasul de amestecare și formați-l într-o bilă. La jumătatea rămasă, adăugați colorantul alimentar roșu și bateți la viteză mică până când se amestecă bine. Formați aluatul roșu într-o bilă. Acoperiți fiecare bilă de aluat cu folie de plastic și refrigerați cel puțin 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Luați o bucată de aluat roșu de nuc și o bucată de aluat alb de nuc. Separat, rotiți fiecare culoare pe o suprafață ușor înmuiată, într-o frânghie de 6 inci.
Așezați frânghiile una lângă alta; apăsați ușor împreună și răsuciți cele două frânghii pentru a forma o spirală.
Așezați pe o foaie de copt căptușită cu pergament la aproximativ 2 centimetri distanță. Curbați partea superioară a cookie-ului pentru a forma o formă de trestie.
Coaceți prăjiturile timp de 10-12 minute sau până când sunt setate, rotind foile la jumătatea drumului. Nu coaceți prea mult. Se răcește timp de 2 minute pe foile de cookie-uri înainte de a le scoate pe rafturile de sârmă pentru a se răci complet. A se păstra într-un recipient etanș.