Biscuiți Din Sud
Reteta biscuiti de Sud ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 40 minute. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 125 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 131 de mâncăruri și bucătari. O mulțime de oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Dacă aveți la îndemână scurtarea, bicarbonatul de sodiu, sarea și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Biscuiți Din Sud, Biscuiți De Șuncă Din Sud, și Biscuiți Gal De Sud pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade. Într-un bol mare de amestecare, combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Folosind vârful degetelor, frecați untul și scurtarea în ingrediente uscate până când amestecul arată ca niște firimituri. (Cu cât mai repede, cu atât mai bine, nu doriți ca grăsimile să se topească.) Faceți o fântână în centru și turnați laptele răcit. Amestecați doar până când aluatul se reunește. Aluatul va fi foarte lipicios. Întoarceți aluatul pe suprafața făinoasă, acoperiți praful cu făină și pliați ușor aluatul pe sine de 5 sau 6 ori. Apăsați într-o rundă groasă de 1 inch.
Tăiați biscuiții cu un tăietor de 2 inci, fiind sigur că împingeți direct în jos prin aluat.
Așezați biscuiții pe foaia de copt, astfel încât să se atingă. Reformați aluatul de resturi, lucrați-l cât mai puțin posibil și continuați tăierea. (Biscuiții din a doua trecere nu vor fi la fel de ușori ca cei din prima, dar hei, asta este viața.)
Coaceți până când biscuiții sunt înalți și aurii ușori deasupra, 15 până la 20 de minute.