Biscuiți Din Făină De Porumb Cu Semințe De Dovleac
Crackers de porumb cu semințe de dovleac este un vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 30. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 63 calorii. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr, făină, semințe de dovleac și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este improvizabil. Încercați Biscuiți Din Făină De Porumb Cu Semințe De Dovleac, Crackers Parmezan Picant Din Făină De Porumb, și Brânză Biscuiți Din Făină De Porumb Albastru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, amestecați făina de porumb la foc moderat, agitând tigaia ocazional, până se prăjește ușor, aproximativ 2 minute.
Se transferă pe o farfurie pentru a se răci.
Într-un castron mediu, combinați făina de porumb cu făina, 1/2 cană din semințele de dovleac, sarea, zahărul și ardeiul roșu zdrobit. Folosind degetele, lucrați untul în amestecul de făină de porumb până când este încorporat.
Se amestecă laptele, apăsând aluatul cu mâinile pentru a forma o bilă; adăugați puțin mai mult lapte, dacă este necesar. Acoperiți aluatul și dați-l la frigider până se răcește și ferm, : aproximativ 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 35
Unt: 2 foi de copt. Strângeți bucățile de aluat de 1 inch și rotiți-le în bile. Aranjați bilele pe foaia de copt și apăsați în runde de 2 inci cu un pahar cu fund plat. Apăsați restul de 1/4 cană de semințe de dovleac în runde.
Coaceți biscuiții aproximativ 10 minute sau până se rumenesc în jurul marginilor.
Se lasă să se răcească 5 minute, apoi se transferă pe o farfurie mare.
Serviți cald sau la temperatura camerei.
Faceți înainte: aluatul de cracare poate fi înghețat până la 1 lună. Biscuiții pot fi depozitați peste noapte într-un recipient etanș. Recrisp-le într-un cuptor 300 pentru câteva minute înainte de servire.