Biscuiți Din Dantelă Cu Fulgi De Ovăz Cu Nucă De Cocos
Cookie-urile din dantelă cu fulgi de ovăz de nucă de cocos sunt un vegetarian rețetă cu 36 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 52 calorii. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Este adus la tine de Epicurious. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ciocolată de calitate fină, unt, zahăr brun și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 7%. Încercați Biscuiți Din Dantelă Cu Fulgi De Ovăz Cu Nucă De Cocos, Fursecuri Din Dantelă De Ovăz, și Fursecuri Din Dantelă De Ovăz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc. Căptușiți 2 foi mari de copt cu căptușeli antiaderente.
Topiți untul cu zahăr brun și sare într-un castron metalic așezat peste o oală cu apă clocotită, amestecând ocazional. Se amestecă nuca de cocos, ovăzul și făina până se combină.
Scoateți oala de pe foc, dar păstrați aluatul cald peste oală (astfel încât aluatul să fie mai ușor de întins).
Aruncați lingurițe rotunjite de aluat la cel puțin 3 1/2 inci distanță pe 1 foaie de copt și întindeți fiecare la aproximativ 2 inci cu o spatulă offset sau spatele unei linguri.
Coaceți până când prăjiturile clocotesc și se rumenesc, 8 până la 12 minute. Se răcește pe foaia de copt pe un raft până când este ferm, 3 până la 4 minute, apoi se transferă cookie-urile în raft pentru a se răci complet. Formați și coaceți mai multe fursecuri pe a doua foaie de copt (ștergeți căptușelile curate și răcoroase între loturi).
Răciți ușor bomboanele topite.
Transferați fiecare într-o pungă sigilabilă și decupați o deschidere de 1/16 inci la un colț al fiecărei pungi. Puneți o parte din cookie-urile răcite pe o tavă căptușită cu pergament care se va potrivi în congelator, apoi bomboanele de ciocolată decorative peste cookie-uri. Congelați 2 până la 3 minute pentru a seta ciocolata, apoi îndepărtați cu grijă fursecurile din pergament.
Cookie-urile se păstrează, stratificate între pergament într-un recipient etanș, la temperatura camerei răcoroase 1 săptămână.