Biscuiți de vișine și cremă de marmeladă de ghimbir
Rețeta Scones de vișine și cremă de marmeladă de ghimbir ar putea satisface pofta scoțiană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 8. O porție conține 373 calorii, 5g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, smântână grea, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această masă de dimineață. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Biscuiți Cu Smântână De Cireșe, Biscuiți cu smântână de cireșe-vanilie cu cremă de vanilie, și Biscuiți De Ciocolată Albă Și Vișine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Înmuiați cireșele uscate în apă fierbinte până se îngroașă, aproximativ 10 minute. Într-un castron mare, bateți făina cu zahărul, praful de copt, cardamomul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Uscate
1 1/3 Cană Melasă
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Scurgeți cireșele uscate și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Uscate
4
Adăugați-le la ingredientele uscate împreună cu crema și amestecați până când aluatul este umezit uniform. Adunați aluatul într-o bilă și frământați-l ușor de 4 sau 5 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
5
Pe o suprafață ușor făinată, rulați sau bateți aluatul într-o rundă groasă de 3/4 inci. Folosind un tăietor de biscuiți de 2 1/2 inch, tăiați 8 runde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Transferați rondele pe o foaie de copt și periați blaturile cu untul topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
7
Coaceți timp de aproximativ 20 de minute sau până când se rumenesc ușor și se fierbe.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Într-un castron mediu, bateți smântâna cu zahărul cofetarilor până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Transferați frișca într-un castron de servire și lingurați marmelada de ghimbir deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Împărțiți biscuiții fierbinți și serviți imediat cu crema de marmeladă de ghimbir.