Biscuiți De Turtă Dulce Fără Gluten
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile de turtă dulce fără Gluten. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 295 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați gumă de xantan, cuișoare măcinate, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 195 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscuiți De Turtă Dulce Fără Gluten, Biscuiți de turtă dulce fără Gluten, și Biscuiți Decupați Din Turtă Dulce Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În bolul mediu de amestecare, amestecați împreună făină de orez brun, făină de orez dulce, amidon de tapioca, ghimbir măcinat, scorțișoară măcinată, praf de copt, sare, cuișoare măcinate și gumă de xantan. Pune deoparte. În bolul mixerului de stand prevăzut cu atașament cu palete, cremă împreună unt și zahăr brun închis până se formează o pastă groasă, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați ou. Se amestecă până se combină. Opriți mixerul și răsturnați fundul și părțile laterale ale bolului.
Adăugați ingrediente uscate. Se amestecă până se formează un aluat gros.
Adăugați melasă. Se amestecă până se combină bine.
Făinați ușor blatul cu făină de orez brun. Întoarceți aluatul pe blat și bateți-l într-o rundă. Înfășurați bine cu folie de plastic. Se răcește câteva ore sau peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Scoateți aluatul din frigider și lăsați să stea timp de cinci minute. Împărțiți aluatul rotund în jumătate și întindeți-l la o grosime de 1/4 inch pe un blat generos cu făină de orez.
Așezați fursecurile pe foaia de copt tapetată cu pergament.
Coaceți până când marginile sunt maronii aurii și aromate. Repetați cu aluatul rămas.
Răciți fursecurile pe un suport de sârmă. Decorați după dorință. Păstrați cookie-urile într-un recipient acoperit timp de până la o săptămână.