Biscuiți De Porc Cu Piper
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați biscuiții de porc piperați. O porție conține 284 calorii, 11g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 71 de cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, gem de ceapă de smochine, filet de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Friptură De Porc Piperată, Peposo (Tocană De Porc Piperată), și Paste De Porc Cajun Piperat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați pielea argintie de pe filet, lăsând un strat subțire de grăsime.
Tăiați filetul în bucăți groase de 1 inch.
Așezați fiecare bucată între 2 foi de folie de plastic rezistentă și aplatizați la o grosime de 1/8 până la 1/4 inch, folosind un sucitor sau o parte plană a unui ciocan de carne.
Se amestecă făina, făina de porumb, piperul și 1/2 linguriță. sare într-un vas superficial.
Se toarnă laptele într-un castron.
Presărați ambele părți de carne de porc cu 1/2 linguriță rămasă. sare. Dragă în amestec de făină, scuturând excesul. Scufundați în lapte și dragați din nou în amestecul de făină.
Prăjiți carnea de porc, în 2 loturi, în ulei fierbinte într-o tigaie din fontă de 12 inci la foc mediu 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Scurgeți pe un suport de sârmă peste prosoape de hârtie.
Serviți pe biscuiți cu gem.