Biscuiți De Oraș Cu Fasole La Cuptor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați biscuiții din orașul de fasole la cuptor. Această rețetă face 30 de porții cu 99 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 10 ar spune că a lovit locul. Un amestec de melasă, zahăr brun, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cel mai bun pește copt din oraș, Bean răspândit pe biscuiti Pita, și Vinete prăjite și baie de fasole albă cu biscuiți de chimen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați o farfurie cu prosoape de hârtie.
Încălziți o tigaie mare, cu fețe înalte, la foc mediu.
Adăugați slănină și gătiți până când sunt crocante.
Scoateți slănina din tigaie și așezați-o pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Scoateți din tigaie toată grăsimea de slănină, cu excepția a 1 lingură.
Adăugați ceapa în tigaie și sotati până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Într-un castron mic, amestecați melasă, ketchup, muștar, sos Worcestershire, zahăr brun, sare și piper.
Când ceapa este gătită, adăugați fasolea în tigaie. Se amestecă sosul.
Reduceți căldura la mediu scăzut și gătiți fasolea până când sosul s-a redus și s-a îngroșat, aproximativ 25 de minute.
Tăiați slănina în benzi verticale subțiri. Folosiți o lingură cu fante pentru a acoperi fiecare cracker cu fasole.
Se ornează cu un vârf de slănină.