Biscuiții de migdale de afine necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Această masă de dimineață are 88 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime per portie. Această rețetă vegetariană servește 30 și costă 18 cenți pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Mergeți la magazin și ridicați făină, suc de lămâie, afine și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 7 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Biscuiți De Migdale De Afine, Biscuiți De Migdale De Afine Uscate, și Scones Afine + Afine Crema De Branza Glazura pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Aliniați două foi de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați 2 linguri afine într-un bol cu microunde; încălziți la cuptorul cu microunde până când este foarte moale, aproximativ 20 de secunde. Se amestecă conservele și sucul de rodie; deoparte.
Cerneti impreuna faina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si sarea intr-un bol. Adăugați treptat amestecul de făină la amestecul de afine, bătând continuu până când aveți un aluat moale. Îndoiți migdalele și 1 cană de afine în aluat. Aruncați aluatul cu lingurițe rotunjite pe foi de copt căptușite.