Biscuiți de hamsie: Alici în Polpette

Biscuiți de hamsie: Alici în Polpette
Biscuiți de hamsie: Alici în Polpette este un pescatarian rețetă cu 30 de porții. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 115 calorii, 8g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați stafide, pătrunjel, lămâi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Linguine con alici (Linguini cu sos de hamsie), Tort de hamsie și pesmet-Tortino di alici, și Blinele de Tunan și Ricotta (Polpette di Tonno e Ricotta).

Instrucțiuni

1
Tăiați aproximativ fileurile de hamsie. Într-un castron de dimensiuni medii, combinați ouăle, pâinea, brânza, stafidele și nucile de pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De HamsieFile De Hamsie
1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Adăugați usturoiul zdrobit și pătrunjelul, piureul de cartofi și hamsia. Condimentează, după gust, cu sare și piper. Folosind o lingură mare, formați amestecul în clătite cu diametrul de aproximativ 2 inci. Dragă în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
HamsiiHamsii
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
3
Umpleți o oală adâncă nu mai mult de jumătate cu ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Încălziți uleiul la foc mediu-mare până când atinge o temperatură de 360 până la 375 grade F. Uleiul trebuie să rămână la sau în jurul acestei temperaturi pe tot parcursul procesului de gătit. Lucrând în loturi mici de 6, ridicați cu grijă bilele de hamsie și puneți-le în uleiul fierbinte. Se prăjește biscuiții până se rumenesc. Folosind o lingură sau o spatulă cu fante, îndepărtați clătitele finite pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HamsiiHamsii
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
5
Scurgeți pe prosoape de hârtie în timp ce gătesc. Continuați acest proces până când toate prăjiturile sunt gătite.
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
6
Se presară cu brânză și se servește fierbinte cu lămâi feliate pentru stoarcere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții30
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista