Biscuiți de dovleac cu ghimbir

Biscuiți de dovleac cu ghimbir
Supă cremă de dovleac cu ghimbir durează aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 453 de calorii , 28 g de proteine și 28 g de grăsimi per porție. Pentru 2,33 USD per porție , această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pentru 4 persoane. Doar câteva persoane au făcut această rețetă, și una aș spune că a fost perfectă. Vă este oferită de Taste of Home. Mergeți la magazin și cumpărați făină, extract de vanilie, cimbru și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. Per total, această rețetă obține un scor solid de 53% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Friptură de vită cu ghimbir , Supă cremă de roșii uscate la soare și busuioc Alouette și Supă cremoasă de creveți .

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, sotați șalotele, ceapa și ghimbirul în ulei până se înmoaie. Adăugați făina și amestecați până se omogenizează; gătiți și amestecați timp de 2 minute sau până se rumenesc. Adăugați treptat supa și cidrul. Aduceți la fierbere; gătiți și amestecați timp de 2 minute sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
1/4 Cană De Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)1/4 Cană De Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
(pachete Fiecare) șuncă Feliată Subțire (24 De Felii)(pachete Fiecare) șuncă Feliată Subțire (24 De Felii)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Adăugați dovleacul, siropul și condimentele. Aduceți din nou la fierbere. Reduceți focul; acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Prăjitură Angel Food Cake (450 G), Tăiată De Două Ori Pe Orizontală1 Prăjitură Angel Food Cake (450 G), Tăiată De Două Ori Pe Orizontală
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
3
Luați de pe foc; răciți puțin.
4
Într-un blender, mixați supa în tranșe până obțineți o compoziție omogenă. Puneți totul înapoi în tigaie. Adăugați smântâna și vanilia; încălziți (nu fierbeți). Dacă doriți, stropiți porțiile individuale cu smântână suplimentară și decorați cu crenguțe de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Smântână Caldă Jumătate-jumătateSmântână Caldă Jumătate-jumătate
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Dovleac Din Conservă3/4 Cană Plus 2 Linguri De Dovleac Din Conservă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Revista