Biscuiți De Coriandru (Kothimbir Wadi)
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Clatite de coriandru (Kothimbir Wadi) ar putea fi o reteta remarcabila de incercat. O porție conține 280 calorii, 11g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 3. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 64 de fani. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, făină de naut, frunze de coriandru și tulpini fragede și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este uimitor. Încercați Lauki wadi – cum să faci punjabi Lauki Wadi sau wadiyan, Kothimbir Vadi , cum se face Maharashtrian Kothimbir Vadi, și wadi chawal , cum să faci punjabi Wadi chawal pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron amestecați făină de naut, frunze și tulpini de coriandru, un vârf de sare, pudră de ardei iute roșu, pudră de asafoetida, pudră de turmeric și arahide. Turnați încet în apă și continuați să amestecați cu o furculiță sau bateți până se formează un aluat gros.
Întindeți 1 linguriță de ulei peste un vas sau o farfurie de sticlă sigură pentru cuptorul cu microunde.
Transferați amestecul în el și acoperiți cu un capac sau un vas răsturnat pentru microunde. Cuptorul cu microunde timp de 4 minute la mare, cu capacul pus. Alternativ, așezați placa pe un abur de bambus setat peste apă fierbinte și abur timp de 10 până la 12 minute până când este ferm.
Transferați tortul aburit pe o tăietură și tăiați-l în pătrate, Bare sau forme de diamant de 1 inch.
Încălziți uleiul rămas într-o tigaie medie antiaderentă la foc mediu până la sclipire. Glisați ușor prăjiturile și prăjiți până când sunt crocante la exterior, aproximativ 30 de secunde pe fiecare parte.
Se servește cu sos de roșii condimentat sau cu chutney verde ca gustare.