Biscuiți De Coacăze Fulgi
Scones de coacăze fulgi ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 17 cenți pe porție. O porție conține 146 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de zahăr, făină, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare scoțian. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Biscuiți Cu Cheddar Fulgi, Biscuiți Cu Fulgi De Caise, și Biscuiți De Coacăze pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Într-un castron mare, amestecați făina cu zahărul, praful de copt și sarea. Folosind un blender de patiserie sau 2 cuțite, tăiați untul până când amestecul seamănă cu o masă grosieră. Se amestecă coacăzele.
Adăugați oul și 1/2 cană de lapte și amestecați cu o furculiță doar până când aluatul se unește. Nu amestecați prea mult.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Bateți ușor aluatul într-o placă groasă de 3/4 inci. Folosind un tăietor de biscuiți canelat de 2 inci, tăiați 12 runde, rerolind aluatul după cum este necesar.
Praf ușor o foaie de copt cu făină.
Transferați biscuiții pe foaie și periați ușor blaturile cu lapte.
Coaceți biscuiții timp de 15 minute sau până devin aurii.
Transferați într-un raft pentru a se răci ușor.
Se servește cald sau la temperatura camerei.
Faceți înainte: biscuiții de coacăze pot fi depozitați într-un recipient etanș până la 1 zi.