Biscuiți De Ceai De Somon, Avocado Și Nasturel

Biscuiți De Ceai De Somon, Avocado Și Nasturel
Nevoie de o fără lactate și băuturi pescatariene? Biscuiții de ceai de somon, Avocado și Nasturel ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 30 de calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de avocado, salată de somon, sare de mare și piper fulgi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la wholeliving.com are 2 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 minute. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Latkes de cartofi cu Nasturel, somon afumat și salată de Avocado, Salată marinată de somon sălbatic din Alaska și Avocado cu Nasturel, și Latkes De Cartofi Cu Nasturel, Somon Afumat Și Salată De Avocado.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este la Crema Russian River Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateUșor
Gata În4 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista