Biscuiți Cu Zahăr Scorțișoară
Cookie-urile de zahăr scorțișoară ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 5 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 60 de porții cu 42 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Este adus la tine de Toțiretete. 73 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 45 de minute. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, extract de vanilan, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, ceea ce este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Biscuiți Cu Zahăr Scorțișoară, Biscuiți Cu Zahăr Scorțișoară, și Biscuiți Cu Zahăr Scorțișoară.
Instrucțiuni
Cerneti impreuna faina, bicarbonatul de sodiu si sarea; deoparte. Într-un castron mediu, unt de cremă cu 1/4 cană zahăr alb și zahăr brun.
Se amestecă în ou și vanilie.
Adăugați ingredientele uscate cernute și amestecați până se amestecă bine. Împărțiți aluatul în 3 porții egale.
Rulați în bușteni cu diametrul de 2 inci, înfășurați și refrigerați timp de 3 până la 4 ore. Aceste jurnale pot fi înghețate până la 6 săptămâni.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Se amestecă 1/2 cană de zahăr și scorțișoară pe o farfurie plată sau o bucată de hârtie de ceară. Desfaceți buștenii de aluat și rulați în amestecul de scorțișoară.
Se taie în felii de 1/4 inch, și locul 2 inch afară pe foi de cookie-uri unsreased.
Coaceți 12 până la 15 minute în cuptorul preîncălzit.
Scoateți din foile de copt pentru a se răci pe rafturile de sârmă.
Prăjiturile coapte pot fi păstrate într-un recipient etanș până la 2 săptămâni.