Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile cu unt de Pecan Mat. Această rețetă face 24 de porții cu 93 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați făină, zahăr de cofetărie, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Unt Pecan Mată Fudge Negrese, Unt Pecan Bare De Dovleac Mat, și Biscuiți Cu Unt Înghețat.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, unt de smântână și zahăr de cofetari; bate în lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Unt
Cremă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Combinați făina și amidonul de porumb; adăugați treptat la amestecul cremos. Acoperiți și refrigerați timp de 1 oră sau până când este ușor de manevrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Făină Pentru Toate Scopurile
3
Rulați aluatul în 1-in. bile. Scufundați fiecare bilă pe jumătate în nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan
Aluat
Rola
Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Așezați piulița în jos cu 2 inci. în afară pe foi de copt negreșite. Aplatizați ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
5
Se coace la 350 la 13-15 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Scoateți pe rafturile de sârmă pentru a se răci. Într-un castron mic, combinați ingredientele de glazură până se omogenizează. Prăjituri răcite cu îngheț.