Biscuiți cu susan sărat și ciocolată neagră
Această rețetă servește 20 și costă 31 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 253 calorii. Această rețetă este plăcută de 18 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână făină, unt, ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Biscuiți Cu Susan Sărat Și Ciocolată Neagră, Fursecuri Alb-Negru: Cremă De Brânză Ciocolată Și Ciocolată Neagră Zahăr Brun Închis, și Biscuiți Cu Ciocolată Cu Unt Rumenit Sărat.
Instrucțiuni
Așezați rafturi în centrul și treimea superioară a cuptorului și tapetați două foi de copt cu hârtie pergament. Pune deoparte.
Într-un castron mediu, amestecați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea.
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete, bateți împreună untul și zaharurile până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 3 până la 5 minute. Opriți mixerul și răzuiți amestecul de unt cu o spatulă.
Adăugați oul și gălbenușul de ou și bateți la viteză medie până când amestecul este pufos, aproximativ 1 până la 2 minute. Bateți în sosul de vanilie și soia. Opriți mixerul și adăugați ingredientele uscate, dintr-o dată la amestecul de unt. Bateți la viteză mică până când sunt combinate. Opriți mixerul, adăugați semințele de susan și bucățile de ciocolată și pliați împreună cu o spatulă până se combină bine. Acoperiți aluatul cu folie de plastic și dați-l la frigider pentru aproximativ 45 de minute.
Chiar înainte de a fi gata să coaceți fursecurile, Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Așezați aproximativ 1/4 cană de semințe de susan negru într-un castron mic.
Scoateți aluatul de prăjituri cu lingura îngrămădită în mână.
Rulați într-o minge și aruncați semințele de susan negru. Bilele de aluat nu trebuie să fie complet acoperite cu semințe, ci doar acoperite bine.
Așezați pe foi de copt pregătite.
Coaceți aproximativ 12 minute, până se rumenesc ușor în jurul marginilor.
Scoateți din cuptor, lăsați să se răcească pe foaia de copt timp de aproximativ 10 minute, apoi scoateți-o pe o grătar pentru a se răci complet. Păstrați cookie-urile într-un recipient etanș. Cookie-urile vor dura o zi sau două. Uleiurile de pe semințe pot tinde să devină râncede. Aceste cookie-uri sunt cel mai bine consumate în câteva zile.