Biscuiți Cu Susan De Anason

Biscuiți Cu Susan De Anason
Cookie-urile de susan de anason sunt un vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 84 calorii. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. Un amestec de semințe de anason, semințe de susan, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Anasonul De Susan Se Topește, Pâine De Susan-Anason, și Biscuiți Cu Anason.

Instrucțiuni

1
Înmuiați semințele de anason în apă fierbinte până când cea mai mare parte a apei este absorbită, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnasonAnason
ApăApă
2
Bateți împreună făina, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Bateți împreună untul și zahărul într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie-mare până la palid și pufos, aproximativ 2 minute într-un mixer cu suport (de preferință prevăzut cu atașament cu palete) sau 4 minute cu un dispozitiv portabil. Bateți în 1 ou și semințe de anason cu orice lichid de înmuiere rămas până se combină. Reduceți viteza la minim, apoi amestecați amestecul de făină până când se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnasonAnason
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Stand MixerStand Mixer
BolBol
4
Împărțiți aluatul în 4 bile și aplatizați fiecare într-un disc de 4 inci. Discuri de răcire, învelite în folie de plastic, până la fermitate, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
5
Puneți rafturile cuptorului în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
În timp ce cuptorul se preîncălzește, întindeți 1 bucată de aluat (păstrați aluatul rămas răcit) pe o suprafață bine făinată cu un sucitor bine făinat într-o rundă de 7 inci (puțin mai puțin de 1/4 inch grosime; dacă aluatul devine prea moale pentru a se întinde, răciți pe o foaie de copt până când este ferm).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
știft De Rulareștift De Rulare
CuptorCuptor
7
Tăiați cât mai multe fursecuri din aluat cu tăietor și transferați-le pe 2 foi mari de copt, aranjând fursecurile la aproximativ 1 inch distanță. Bateți oul rămas într-un castron mic cu 1 lingură de apă pentru a face o spălare a ouălor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
8
Periați ușor fiecare prăjitură cu spălare de ou, apoi presărați cu câteva semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
Cookie-uriCookie-uri
OuăOuă
9
Coaceți fursecurile, schimbând poziția foilor la jumătatea coacerii, până când fundul este auriu, 10 până la 12 minute în total, apoi transferați cu o spatulă metalică pe rafturi pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
10
Adunați resturi și răciți până când este suficient de ferm pentru a rerola. Faceți mai multe fursecuri cu aluatul rămas, resturi (reroll o singură dată) și semințe de susan, apoi coaceți pe foi răcite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Cookie-urile se păstrează, stratificate între foi de hârtie de ceară sau pergament, într-un recipient etanș la temperatura camerei 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Brundlmayer Steinmassl Riesling cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Un început răcoros cu mirosuri de pădure de pini, ienupăr și piersică roșie sărind din pahar. Consistent și robust; foarte plin de viață, cu un corp mediu bun, crocant și extract amplu; cizelat cu aciditate vibrantă care se va integra în curând complet. Frumoasă prindere.
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții36
Scor De Sănătate0
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista