Cookie-urile de susan de anason sunt un vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 84 calorii. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. Un amestec de semințe de anason, semințe de susan, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Anasonul De Susan Se Topește, Pâine De Susan-Anason, și Biscuiți Cu Anason.
Instrucțiuni
1
Înmuiați semințele de anason în apă fierbinte până când cea mai mare parte a apei este absorbită, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anason
Apă
2
Bateți împreună făina, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Bateți împreună untul și zahărul într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie-mare până la palid și pufos, aproximativ 2 minute într-un mixer cu suport (de preferință prevăzut cu atașament cu palete) sau 4 minute cu un dispozitiv portabil. Bateți în 1 ou și semințe de anason cu orice lichid de înmuiere rămas până se combină. Reduceți viteza la minim, apoi amestecați amestecul de făină până când se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anason
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Stand Mixer
Bol
4
Împărțiți aluatul în 4 bile și aplatizați fiecare într-un disc de 4 inci. Discuri de răcire, învelite în folie de plastic, până la fermitate, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
5
Puneți rafturile cuptorului în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
În timp ce cuptorul se preîncălzește, întindeți 1 bucată de aluat (păstrați aluatul rămas răcit) pe o suprafață bine făinată cu un sucitor bine făinat într-o rundă de 7 inci (puțin mai puțin de 1/4 inch grosime; dacă aluatul devine prea moale pentru a se întinde, răciți pe o foaie de copt până când este ferm).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
știft De Rulare
Cuptor
7
Tăiați cât mai multe fursecuri din aluat cu tăietor și transferați-le pe 2 foi mari de copt, aranjând fursecurile la aproximativ 1 inch distanță. Bateți oul rămas într-un castron mic cu 1 lingură de apă pentru a face o spălare a ouălor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Aluat
Apă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Bol
8
Periați ușor fiecare prăjitură cu spălare de ou, apoi presărați cu câteva semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Susan
Cookie-uri
Ouă
9
Coaceți fursecurile, schimbând poziția foilor la jumătatea coacerii, până când fundul este auriu, 10 până la 12 minute în total, apoi transferați cu o spatulă metalică pe rafturi pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
10
Adunați resturi și răciți până când este suficient de ferm pentru a rerola. Faceți mai multe fursecuri cu aluatul rămas, resturi (reroll o singură dată) și semințe de susan, apoi coaceți pe foi răcite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Susan
Cookie-uri
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Cookie-urile se păstrează, stratificate între foi de hârtie de ceară sau pergament, într-un recipient etanș la temperatura camerei 1 săptămână.
Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Brundlmayer Steinmassl Riesling cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.