Biscuiți cu smântână, Cheddar și ceapă verde
Biscuiții cu smântână, Cheddar și ceapă verde sunt un vegetarian garnitură. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 161 calorii. Această rețetă servește 12. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zară, ceapă verde, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Smântână Cheddar și arpagic picătură biscuiți, Prăjituri de porumb Cheddar cu smântână de ceapă verde, și Biscuiți Cu Ceapă Verde.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, zahărul, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu într-un castron mare, amestecând cu un tel.
Tăiați în unt cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Adăugați brânză și ceapă; aruncați bine.
Adăugați zară și smântână; se amestecă până se umezește.
Aruncați aluatul cu 1/4 cană pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 450 timp de 15 minute sau până când marginile se rumenesc.
Scoateți biscuiții din tigaie; se răcește pe rafturile de sârmă.