Biscuiți Cu Semolă De Roșii Uscați La Soare
Biscuiții de Semolă de roșii uscați la soare necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 141 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 12. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de apă, margarină, lapte de unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, care este solid. Încercați Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodles, și Pesto De Roșii Ușor Vegan Uscat La Soare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați apa clocotită și roșiile uscate la soare într-un castron; lăsați să stea 15 minute.
Preîncălziți cuptorul la 42
Lingurați ușor făinurile în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina universală și următoarele 7 ingrediente (făină universală prin piper) într-un castron; tăiați untul cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu făina grosieră. (Amestecul de făină și untul pot fi, de asemenea, combinate într-un robot de bucătărie; pulsați până când amestecul seamănă cu făina grosieră.)
Adăugați roșiile și Zara; se amestecă până se umezesc.
Întoarceți aluatul pe o suprafață puternic făinată; frământați ușor de 5 ori.
Rulați aluatul la o grosime de 1/2 inch; tăiați cu un tăietor de biscuiți de 2 1/2 inch.
Așezați pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 425 timp de 15 minute sau până devin aurii.