Biscuiți Cu Scorțișoară Și Zahăr
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile cu scorțișoară și zahăr. Această rețetă face 48 de porții cu 52 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, făina, făina de tort și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Biscuiți Cu Zahăr Cu Scorțișoară, Biscuiți Cu Zahăr Cu Scorțișoară, și Biscuiți Cu Scorțișoară Și Zahăr pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți zahărul granulat și untul într-un castron; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine (aproximativ 3 minute).
Adăugați sirop de porumb, vanilie și ou; bate 3 minute sau până se omogenizează bine.
Lingurați ușor făina de tort și făina universală în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făinurile, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și 1/4 linguriță de scorțișoară.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de unt;se amestecă până se combină. Înfășurați în folie de plastic; se răcește 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 37
Combinați zahărul turbinado și 1/2 linguriță de scorțișoară într-un castron mic. Formați aluatul în 48 de bile, aproximativ 1 linguriță fiecare.
Rotiți bilele în amestec de scorțișoară-zahăr.
Așezați 2 centimetri unul de celălalt pe foi de copt negreșite.
Coaceți la 375 timp de 12 minute sau până devin aurii pe fund. Se răcește pe rafturi de sârmă.