Biscuiți Cu Pâine De Porumb
Biscuiti reteta Cornbread ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 53 minute. O porție conține 98 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de făină de grâu moale, unt, lapte de unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Skillet Herbed Biscuiți De Porumb, Biscuiți Cu Pâine De Porumb Jalape Cu Miere Dulce Și Cheddar, și Cizmar De Roșii Cherry Garlicky Cu Biscuiți Cu Pâine De Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 50
Bateți împreună primele 2 ingrediente într-un castron mare.
Tăiați untul rece și scurtați cu un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu mazărea mică și aluatul este sfărâmicios. Acoperiți și răciți 10 minute.
Adăugați zară, amestecând doar până când ingredientele uscate sunt umezite.
Întoarceți aluatul pe o suprafață puternic făinată; frământați de 3 sau 4 ori. Bateți aluatul într-un cerc gros de 3/4 inch.
Tăiați aluatul cu un tăietor rotund bine înfăinat de 2 1/2 inch, răsturnând resturile după cum este necesar.
Presărați făină de porumb pe foi de copt negrase; așezați biscuiții pe foi de copt. Periați ușor blaturile cu 2 lingurițe. unt topit.
Coaceți la 500 timp de 13 până la 15 minute sau până se rumenesc.
Notă:Am testat cu făină albă albită de crin alb.