Biscuiți cu picături de fulgi de ovăz
Biscuiții cu fulgi de ovăz ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia cu rețete de desert. Îți urmărești silueta? Această rețetă lacto ovo vegetariană are 83 de calorii , 1 g de proteine și 4 g de grăsime per porție. Pentru 11 cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 72. Dacă aveți zahăr, zahăr brun, zahăr brun și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 12 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este îmbunătățibil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Drop Sugar Cookies , Lemon Drop Cookies și Lemon Drop Jello Shots .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Cerne împreună făina, bicarbonatul de sodiu, sarea și scorțișoara; se amestecă ovăzul și se lasă deoparte. Ungeți foile de biscuiți.
Într-un castron mare, cremă împreună untul, zahărul alb și zahărul brun, până la lumină. Bateți ouăle, pe rând, apoi amestecați vanilia. Se amestecă amestecul de făină alternativ cu zara. Încorporați stafidele și nucile. Puneți cu linguri rotunjite pe foile de biscuiți pregătite.
Coaceți timp de 8 până la 10 minute în cuptorul preîncălzit, până se rumenesc ușor. Lăsați fursecurile să se răcească pe tava de copt timp de 5 minute înainte de a le scoate pe un grătar pentru a se răci complet.