Biscuiți cu petale de trandafir confiate și ciocolată

Biscuiți cu petale de trandafir confiate și ciocolată
Cookie-urile cu petale de trandafir confiate și ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. O porție conține 241 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, făină, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Miere De Petale De Trandafir, Sorbet Cu Petale De Trandafir, și Tort De Ceai Cu Petale De Trandafir.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. tapetați o foaie de biscuiți cu hârtie pergament. Într-un castron mare pentru microunde, topiți untul, zahărul și zahărul brun împreună într-un cuptor cu microunde timp de 15 până la 30 de secunde la putere redusă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
Cookie-uriCookie-uri
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
CuptorCuptor
2
Lăsați amestecul de unt-zahăr să se răcească puțin, apoi amestecați oul și gălbenușul de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
UntUnt
ZahărZahăr
OuăOuă
3
Adăugați smântâna grea și răspândirea trandafirului. Se amestecă până se combină și se lasă deoparte. Nu amestecați prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă GreaCremă Grea
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
4
Într-un castron mediu, cernem împreună făina, bicarbonatul de sodiu și sarea și împăturim cu grijă amestecul umed. Adăugați ușor ciocolata, amestecând-o bine. Congelați aluatul doar până la rece și ferm, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
CiocolataCiocolata
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Folosind o lingură de înghețată de 2 uncii, aruncați aluatul la o distanță de 3 inci pe foaia de prăjituri pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
înghețată Scoopînghețată Scoop
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Coaceți timp de 10 până la 12 minute sau până când marginile fursecurilor încep să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Transferați cookie-urile într-un raft pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
8
De la arome mai întâi: călătoria culinară a unui bucătar Indian de Vikas Khanna. Retete copyright pentru anul 2011 de Vikas Khanna; fotografie pentru anul 2011 Vikas Khanna, Andrew Blackmore-Dobbyn, și Ronnie Bhardwaj. Publicat de Lake Isle Press.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista