Biscuiți cu parmezan și pătrunjel
Biscuiții cu parmezan și pătrunjel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 237 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 35 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați făină universală, piper măcinat, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscuiți cu parmezan și pătrunjel, Biscuiți Cu Pătrunjel, și Biscuiți Bogați Cu Pătrunjel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. presărați ușor o foaie mare de copt cu făină.
Combinați 3 căni de făină, 1/2 cană de brânză, zahăr, praf de copt, sare și piper într-un castron mare; bateți până se omogenizează bine.
Adăugați unt și frecați cu vârful degetelor până se formează o masă grosieră.
Se amestecă pătrunjelul. Adăugați treptat 1 cană de lapte, aruncând cu furculița până se formează aglomerări umede și adăugând mai mult lapte cu linguri dacă amestecul este uscat. Adunați aluatul în minge. Apăsați pe suprafața de lucru ușor făinată până la o rundă de 8 inci, cu grosimea de aproximativ 1 inch. Folosind un tăietor cu diametrul de 2 inci, tăiați biscuiții. Repetați, adunați și presați aluatul și tăiați biscuiții până când se folosește tot aluatul. Aranjați biscuiții pe foaia de copt pregătită.
Se presară cu 1/4 cană de brânză rămasă.
Coaceți până când biscuiții sunt umflați și auriu deschis și testerul introdus în centre iese curat, aproximativ 15 minute.
Transferați biscuiții în coșul căptușit cu prosop și serviți cald.