Biscuiți Cu Parmezan-Piper
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați biscuiții cu parmezan-piper. Această rețetă face 14 porții cu 129 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de miere, zară, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Parmezan-Biscuiți Cu Piper Negru, Plăcintă cu oală de legume cu biscuiți parmezan-piper negru, și Pesto de ardei roșu prăjit parmezan anghinare umplute cu 5 minute de ardei roșu Hollandaise.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, praful de copt, piperul și sarea într-un castron mare; tăiați untul cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu făina grosieră. Se răcește 10 minute.
Combinați zeama și mierea, amestecând cu un tel până se omogenizează bine; adăugați brânză.
Adăugați amestecul de zară în amestecul de făină; se amestecă până se umezește.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați ușor de 4 ori.
Rulați aluatul într-un dreptunghi (1/2 inch grosime) de 9 x 5 inch; praf de aluat cu făină. Îndoiți aluatul transversal în treimi (ca și cum ați plia o bucată de hârtie pentru a se potrivi într-un plic). Re-rulați aluatul într-un dreptunghi (1/2 inch grosime) de 9 x 5 inch; praf de aluat cu făină. Îndoiți aluatul transversal în treimi; rulați ușor sau bateți la o grosime de 3/4 inch.
Tăiați aluatul cu un tăietor de biscuiți de 1 3/4 inci pentru a forma 14 runde de aluat.
Așezați rondele de aluat, la o distanță de 1 inch, pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament.
Coaceți la 400 timp de 13 minute sau până devin aurii.
Scoateți din tigaie; se răcește 2 minute pe rafturi de sârmă.