Biscuiți Cu Parmezan-Piper

Biscuiți Cu Parmezan-Piper
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați biscuiții cu parmezan-piper. Această rețetă face 14 porții cu 129 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de miere, zară, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Parmezan-Biscuiți Cu Piper Negru, Plăcintă cu oală de legume cu biscuiți parmezan-piper negru, și Pesto de ardei roșu prăjit parmezan anghinare umplute cu 5 minute de ardei roșu Hollandaise.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
3
Combinați făina, praful de copt, piperul și sarea într-un castron mare; tăiați untul cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu făina grosieră. Se răcește 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
UntUnt
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
4
Combinați zeama și mierea, amestecând cu un tel până se omogenizează bine; adăugați brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
BrânzăBrânză
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Adăugați amestecul de zară în amestecul de făină; se amestecă până se umezește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați ușor de 4 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
7
Rulați aluatul într-un dreptunghi (1/2 inch grosime) de 9 x 5 inch; praf de aluat cu făină. Îndoiți aluatul transversal în treimi (ca și cum ați plia o bucată de hârtie pentru a se potrivi într-un plic). Re-rulați aluatul într-un dreptunghi (1/2 inch grosime) de 9 x 5 inch; praf de aluat cu făină. Îndoiți aluatul transversal în treimi; rulați ușor sau bateți la o grosime de 3/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
RolaRola
8
Tăiați aluatul cu un tăietor de biscuiți de 1 3/4 inci pentru a forma 14 runde de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
AluatAluat
9
Așezați rondele de aluat, la o distanță de 1 inch, pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Coaceți la 400 timp de 13 minute sau până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Scoateți din tigaie; se răcește 2 minute pe rafturi de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Se servește cald.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții14
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista