Biscuiți Cu Nucă De Cireș

Biscuiți Cu Nucă De Cireș
Cherry Walnut Scones ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 84 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 396 calorii. Această rețetă este plăcută de 17 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, cireșe, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscuiți de cireș-nuc cu caș de lămâie, Biscuiți de cireș-nuc cu caș de lămâie, și Biscuiți Cu Nucă De Cireș: Coaceți-Vă Micul Dejun De Vară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 km f și așezați un suport în mijloc.Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament sau un covor de copt din silicon.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Într-un castron mic, combinați smântâna și vanilia și dați deoparte. Într-un castron mare, combinați făina, cireșele, nucile, zaharurile, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Bateți timp de aproximativ 10 secunde; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Tăiați untul în bucăți mici, apoi tăiați bucățile în amestecul de făină folosind degetele, o furculiță sau un mixer cu suport prevăzut cu setul de atașare a paletei la viteză mică. Odată ce făina și untul se aglomerează când sunt ciupite, adăugați încet amestecul de smântână puțin câte puțin în timp ce întoarceți aluatul. Opriți—vă când aluatul formează cu ușurință o bilă-este posibil să nu fie necesar să folosiți toată crema.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
5
Aluatul trebuie să se simtă ușor și abia umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
6
Așezați o mână pe o suprafață ușor făinată pentru a forma un pătrat de 4 inci cu grosimea de aproximativ 3/4 inci.
7
Tăiați pătratul de la colț la colț de două ori pentru a face patru triunghiuri. Repetați cu aluatul rămas pentru a face cât mai multe biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
8
Se amestecă oul, kirsch-ul, dacă se folosește, și vanilia într-un castron mic.Fie scufundați rapid fiecare scone în spălare, fie folosiți o perie de patiserie pentru a tampona partea superioară și părțile laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
KirschKirsch
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
9
Așezați biscuiții pe foaia de copt pregătită și presărați blaturile cu zahăr turbinado și un vârf mic de sare de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turbinado ZahărTurbinado Zahăr
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
10
Coaceți timp de aproximativ 15 minute sau până când biscuiții se rumenesc ușor pe părțile laterale și aurii deasupra. Se răcește pe rafturi timp de 5 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista