Reteta de pere-nuci Scones ar putea satisface pofta scoțiană în jurul valorii de 35 minute. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 41 de cenți pe porție. O porție conține 269 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această masă de dimineață. Un amestec de praf de copt, ou, nuci pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscuiți Cu Nuci De Arțar Și Pere, Biscuiți Cu Pere De Ghimbir, și Scones de rozmarin, pere și Asiago pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 204°.într-un castron mare, amestecați făina, zahărul brun, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Zahăr Brun
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
2
Tăiați în unt, folosind blenderul sau furculița de patiserie, până când amestecul arată ca niște firimituri fine. Se amestecă oul și jumătate și jumătate până se formează aluatul moale. Se amestecă pere și nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Nuci Pecan
Aluat
Pere
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Pe foaia de cookie-uri unse, aruncați aluatul cu 1/3 cești ușor rotunjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4
Coaceți 16 până la 18 minute sau până se rumenesc. Scoateți imediat din foaia cookie.