Biscuiți Cu Nuci De Pere

Biscuiți Cu Nuci De Pere
Reteta de pere-nuci Scones ar putea satisface pofta scoțiană în jurul valorii de 35 minute. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 41 de cenți pe porție. O porție conține 269 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această masă de dimineață. Un amestec de praf de copt, ou, nuci pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscuiți Cu Nuci De Arțar Și Pere, Biscuiți Cu Pere De Ghimbir, și Scones de rozmarin, pere și Asiago pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 204°.într-un castron mare, amestecați făina, zahărul brun, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Zahăr BrunZahăr Brun
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
2
Tăiați în unt, folosind blenderul sau furculița de patiserie, până când amestecul arată ca niște firimituri fine. Se amestecă oul și jumătate și jumătate până se formează aluatul moale. Se amestecă pere și nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Nuci PecanNuci Pecan
AluatAluat
PerePere
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Pe foaia de cookie-uri unse, aruncați aluatul cu 1/3 cești ușor rotunjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Coaceți 16 până la 18 minute sau până se rumenesc. Scoateți imediat din foaia cookie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
5
Se servește cald.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista