Biscuiți Cu Nuci De Arțar
Scones Maple-Nut ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 488 calorii, 13g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ou, lapte, lapte suplimentar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Scones de dovleac de arțar cu glazură de arțar, Scones de arțar din arțar Modern, și Scones De Nuci De Ovăz De Arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 F (375 F pentru foaia de cookie întunecată sau antiaderentă). Într-un castron mic, amestecați 3 linguri de făină, zahărul granulat și 2 linguri de nuci.
Tăiați în 2 linguri de unt, folosind blenderul sau furculița de patiserie, până se sfărâmă; pus deoparte.
Într-un castron mare, amestecați 2 căni de făină, zahărul brun, praful de copt și sarea.
Tăiați în 1/2 cană de unt, folosind blenderul de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse), până când amestecul arată ca firimituri fine. Se amestecă 1/2 cană de nuci. Se amestecă siropul de arțar, oul și doar suficient din cele 2 linguri de lapte, astfel încât aluatul să lase partea bolului și începe să formeze o bilă.
Așezați aluatul pe suprafața ușor făinată; rulați ușor în făină pentru a acoperi. Frământați ușor de 10 ori. Pat sau rola în cerc de 8 inch pe foaie cookie ungrased.
Periați cu lapte suplimentar.
Tăiați în 8 pene, dar nu separați.
Coaceți 15 până la 18 minute sau până se rumenesc. Scoateți imediat din foaia de cookie; separați cu grijă pene.