Biscuiți Cu Nuci De Arțar

Biscuiți Cu Nuci De Arțar
Scones Maple-Nut ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 488 calorii, 13g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ou, lapte, lapte suplimentar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Scones de dovleac de arțar cu glazură de arțar, Scones de arțar din arțar Modern, și Scones De Nuci De Ovăz De Arțar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 400 F (375 F pentru foaia de cookie întunecată sau antiaderentă). Într-un castron mic, amestecați 3 linguri de făină, zahărul granulat și 2 linguri de nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Cookie-uriCookie-uri
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
CuptorCuptor
2
Tăiați în 2 linguri de unt, folosind blenderul sau furculița de patiserie, până se sfărâmă; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Într-un castron mare, amestecați 2 căni de făină, zahărul brun, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Zahăr BrunZahăr Brun
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Tăiați în 1/2 cană de unt, folosind blenderul de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse), până când amestecul arată ca firimituri fine. Se amestecă 1/2 cană de nuci. Se amestecă siropul de arțar, oul și doar suficient din cele 2 linguri de lapte, astfel încât aluatul să lase partea bolului și începe să formeze o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De ArțarSirop De Arțar
UntUnt
AluatAluat
LapteLapte
NuciNuci
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
5
Așezați aluatul pe suprafața ușor făinată; rulați ușor în făină pentru a acoperi. Frământați ușor de 10 ori. Pat sau rola în cerc de 8 inch pe foaie cookie ungrased.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Periați cu lapte suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
7
Se presară cu topping.
8
Tăiați în 8 pene, dar nu separați.
9
Coaceți 15 până la 18 minute sau până se rumenesc. Scoateți imediat din foaia de cookie; separați cu grijă pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
10
Se servește cald.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista