Biscuiți Cu Mărar
Biscuiții cu mărar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 160 de calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 9. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați biscuiți și amestec de copt, lapte de unt, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 31%. Încercați Biscuiți Cu Mărar, Biscuiți Cu Mărar Cheddar, și Biscuiți Cu Mărar Fulgi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Combinați amestecul de copt și mărarul într-un castron; se amestecă bine.
Tăiați untul cu un blender de patiserie sau două cuțite până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Adăugați zară și smântână, amestecând doar până când ingredientele uscate sunt umezite.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați ușor de 4 până la 5 ori.
Rulați aluatul la grosimea de 1/2 inch; tăiați cu un tăietor de biscuiți de 2 1/2 inch.
Așezați biscuiții pe o foaie de copt ușor acoperită cu spray de gătit. Acoperiți ușor blaturile cu spray de gătit.
Coaceți la 400 timp de 8 minute sau până când sunt ușor aurii.